Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Дали е рекет, изнудване, корупция, търговия с влияние, злоупотреба със служебно положение – ще преценят компетентните институции. В България и Европа."

Това пише Васил Божков от Дубай под паметна записка, която публикува тази сутрин на профила си във фейсбук.

По думите му публикаваната паметна записка е от "среща в кабинета на г-н Кирил Домусчиев, проведена на 10.7.2019 г."

"Тя бе осъществена под натиска на г-н Борисов и Влади Горанов. Почеркът е мой, а подписите – на Кирил и мой."

Ето и условията, изписани ръкописно: 

_____________________
ПАМЕТНА ЗАПИСКА

1. 20 000 000 лв. (без ДДС) договор за реклама. Десетгодишен с три години предизвестие за прекратяване.

2. Ако Нова тв загуби рекламодатели в хазарта, ги компенсирам с други подобни в размера на загубените договори в Нова тв или в "Лудогорец" (на екипите на "Лудогорец" все още пише Efbet, б.р.).

3. Пълен съпорт в ДКХ (Държавната комисия по хазарта, б.р.) с цел урегулиране бизнеса и спазване законите на РБ.

(К. Домусчиев – 10.07.19) (В. Божков – 10.07.19)

От думите на издирвания бизнесмен излиза, че това са били "условията да съществува бинесът му".

"По-късно (01.08.2019 г.) част от поставените условия, за да съществува бизнесът ми, бяха оформени в непазарен договор между "Национална лотария" АД, "Ню геймс" АД и "Нова Броудкастинг груп" ЕООД за 240 000 000 лева с ДДС", пише още Божков.

Клуб Z търси за коментар Кирил Домусчиев, но към момента той не отговаря нито на телефонните ни обаждания, нито на изпратените SMS. 

В предните си включвания досега бизнесменът пуска първо чатове, за които се твърди, че са с финансовия министър Владислав Горанов и определно изразяват близост. Според SMS комуникацията лицето, записано в телефона на Божков като Vladi Goranov, дава инструкции на двама председатели на комисията по хазарта по въпроси, свързани с бизнеса на Божков.

Собственикът на "Нове холдинг" публикува и документи с движението на акциите на "Левски" от 2015 г. до сега, с което обяви, че се проследява връзката между собствеността на клуба и премиера Бойко Борисов.

 

Ключови думи

Коментари

Хе, хе, хеееех

Така стават нещата у нас! Имаме рядкото щастие да ни управлявт по този начин!

Играят си с милиони,

а ние, обикновените българи,броим стотинките си и им се молим за болните деца,за пенсиите на възрастните хора... за здраве и достоен живот.Упоменатите участници в писанията на Божков трябва незабавно да хвърлят оставки, както правят нормалните и честни политици и ако това са клевети,да осъдят Божков и да изчистят имената си.Г-н Гешев не може постоянно да се прави на глух и сляп за това,което пише Божков.Българското общество се тресе от догадки,въпреки, че се състои от тулуми, мисирки, патици...годни само да плащат данъци и други техни щения..,според г-н Борисов.Срещу Борисов тече поток от обвинения,а той мълчи и се опитва с хвалби,празнодумие и прости хитрини да се измъкне.Останали са още мозъчни гънки в главите на българите,въпреки изтриването им от Кремъл,ГЕРБ и съдружници.Искаме отговори,г-н Борисов, кой ни управлява:наемници,продажници,крадци, предатели?Кой?

Ха ха ха-както написа една

Ха ха ха-както написа една авторка тези дни Рядко Щастие има България че се управлява от Барба Ганьос от Банкя+Шиши Сопола Доган ит.н.Цялата Хунта-иначе щели да дойда комунистите на власт
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Мисля, че нито ти, нито този,

Мисля, че нито ти, нито този, който го е написал преди теб сте твърде интелигентни в заключението, защото преди Барба Ганьос бяха Станишев + Орешарски + останалите и управляваха комунистите!!!!

Калин

Дайте му колонка, да пише редовно, така Божков ще се превърне в редовен сътрудник на сайта. Цветан Василев заглъхна от Белград, сега ще слушаме какво казва Божков от чужбина. Ами той е чист като Преподобна Стойна, но защо бяга в чужбина, подобно на другата Преподобна Стойна - Цветан Василев. Да дойде тук, да докаже невинността си. Сега с години ще се изказва като Далай Лама от Дубай, ще подхвърля бележчици и записи. Но от разстояние. Това е несериозно. Никой съд по света не води дела по кореспонденция. Докато се крие в чужбина, нищо няма да проработи в негова полза.

Цирк!

Цирка дойде! Но, елементарно Уотсън!
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

В Рим Нерон и Калигула

В Рим Нерон и Калигула поръчвали хляб и зрелище на гражданите за да не се бунтуват. В България понеже отдавна няма граждани Доган. Пеевски и Борисов отрязаха хляба от поръчката и дават на зомбитата само зрелище - Пунта Мара, Лудогорец и НОВА! Плус една нова, неочаквана и неприятна за горните тримца императори дубайска, зрелищна програма, която ще излъчва, докато на репортерите на Гешев ще им е забранено да фъркат до Емирството.

Гешев е част от Хунтата на

Гешев е част от Хунтата на Сопола Доган ,Шиши Барба Ганьос и т.н.-както е бил и Черепа доскоро-и никакви тролски качамаци с малко истина и много лажаж немогат вече да объркват публиката,защото Истината излиза рано или късно

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.