Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Два месеца след ремонта на ремонта на столичната и пословична вече улица "Граф Игнатиев" настилката пак се пропука и надигна. В случая - покрай трамвайните релси на кръстовището при църквата "Св. Седмочисленици".

За поредния проблем с "Графа" алармираха и граждани още в събота, и от организацията "Спаси София". 

"Два месеца след като ремонтът на ремонта на ремонта се ремонтираше под зоркото око на командирования на терен заместник-кмет по строителството, поредното замазване на катастрофалния ремонт очаквано не сработи и като по часовник "Графа" отново се разпадна", обявиха оттам с фейсбук публикация, придружена със снимки на злополучната настилка.

От "Спаси София", които имат представител в Столичния общински съвет в лицето на Борис Бонев, допълват, че "слабото проектиране и липсата на контрол няма как да бъдат скрити под замазки или пък с пренареждане на 5 квадрата павенца", както и че година след ремонта за него все още няма издаден акт 16.

Дефектът вече е оправен - за сметка на изпълнителя "Джи Пи груп", обясниха от Столичната община пред бТВ. За целта е било спряно за ден движението на трамваите по "Графа".

И преди два месеца бе ремонтирана напуканата настилка при кръстовището с улица "Цар Иван Шишман".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.