Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Атака" излезе с ново оригинално предложение. От партията на Волен Сидеров , която влиза с 11 депутати в новото НС, настояват знамето на ЕС да бъде свалено от сградата на парламента. С това исканията им не свършват. Според тях и химнът на Европа не може да звучи при откриването на първото заседание на Народното събрание днес. И знамето, и химнът са дефинирани като "нелегитимни". Това става ясно от писмо на партията до ръководството на НС.

Ето пълния текст на писмото:

От ПП АТАКА настояваме при откриването на новоизбраното Народно събрание, след полагането на клетва от народните представители, да бъде пуснат само Химнът на Република България и да не звучи в българския Парламент нелегитимния химн на Европейския съюз. Също така, Ви призоваваме да се разпоредите, нелегитимното знаме на Европейския съюз да не присъства в сградата на Народното събрание.

Присъствието на знамето на Европейския съюз и пускането на химна му  в българския парламент противоречи на всякакви закони. Няма закон, който да постановява, че тези нелегитимни символи трябва да стоят в парламента и да бъдат национален символ. Официалните символи на българската държава според Конституцията са Гербът, Националното знаме и Химнът на Република България и като такива само те трябва да присъстват в институцията Народно събрание, другото е нарушаване на българското законодателство.
Знамето и химнът, които се водят, че са на Европейския съюз, не са дори легитимни, защото в Лисабонския договор, който е  основата на регламента на Европейския съюз няма текст, който да казва, че такова знаме и химн са символи на Европейския съюз.
След провала на приемането на Конституция на Европа, заменилият я Лисабонски договор премахва конституционния член за европейските символи като знаме, ден на Европа, мото и химн на Европейския съюз, които присъстваха в договора за Конституция на Европа.
Призоваваме Ви, да спазите българските закони и да уважите искането ни, защото няма законово основание в институцията Народно събрание на Република  България,  знаме и химн, които са неидентифицирани  и    нелегитимни за Европейския съюз, да стоят редом с българското национално знаме и химн.

 
 

Ключови думи

Коментари

Дивото зове

Следващото е "да се сложи знамето на Русия и да слушаме руския химн". Така ще сме най-добре платените "патриоти" в НС.

on

От партията на нискочелите палячовци пак се правят на луди. Ебати смешниците

THE REFORMIST

А има ли закон, който да забранява да се поставят знаците на ЕС и да се слуша химнът на ЕС? Няма, следователно всичко е законно. ЕС е своеобразно държавно образувание и ние сме част от него, за щастие. Защото другата алтернатива е да сме част от дивото евразийско царство на първобитните събирачи на корени и гранки!

Сидеров гледа какво прави Орбан в Унгария и имитира. Ама е далече от оригинала...

*

Драги г-н Сидеров, всички що-годе сериозни политически партии у нас са съгласни, че република България трябва да бъде член на Европейския съюз. Дори и БСП е съгласна! Ето, че по този въпрос наистина ИМА СЪГЛАСИЕ. Само Вие май предпочитате Евразия, а не Европа! Благодарим - десетилетия наред бяхме в Еврозия, стига ни толкова!

Ама не сте питали народа дали иска.

Изобщо не ми е драг!

Противен ми е! Отвращава ме защото цялата тази простотия я прави за пари. Същество, което за пари продава родината си за мен е по-гадно и от най-мръсните гадинки по земята.

Развеселен

по-добре ти се махни от парламента

SRQBoyboy

Докога българите ще търпят тзи дрисльо да си разиграва коня?

Този е за Карлуково, а не за НС.

Този е за Карлуково, а не за НС.

MARIA SALVADOR

Господин Сидеров, като лекар настоятелно Ви препоръчвам спешна медицинска помощ. Въпреки че имам сериозни подозрения, че при Вас вече всичко е фатално и необратимо! И нелечимо, уви! Може би е разумно да поискате от личния си лекар зелена рецепта за розови хапчета. И направление за санаториално лечение в Нареченски минерални бани! За Бога, господин Сидеров, спасете България от себе си и от безумните си идеи. Дори хората, които не живеем в страната знаем прекрасно, че сте платен " патриот". Всъщност, може и да сте истински патриот. Но надали български. Много ми е интересно- що за човек би гласувал за Атака? Глупав, прост, необразован, отчаян? Какъв? Наистина ми е интересно. Такова недоразумение- депутат!? Отново?! Явно и това е част от неразгадаемата българска мистика.

Aтaкистите са ни ясни що за идиоти са. Но не разбирам защо ClubZ тиражира тъпотиите им, цитирайки цялото им малоумие, което читателите на сайта така или иначе не биха прочели.

За да видят всички ща за стока са тези предатели...

...и на следващите избори да няма никой излъгал се, който да гласува за тях.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.