Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кметът на Русе от БСП, г-н Пенчо Милков, силно загрижен от "питания на хората", отправил запитване до мобилните оператори дали на територията на Русе има изградена 5G мрежа. И гордо се похвалил във фейсбук. Защото хората били обезпокоени и питали. И той откликвал на техните вопли.

Ето го и самия пост: https://www.facebook.com/MilkovPencho/photos/a.507548916300804/1292845091104512/?type=3&theater

Явно продължава традицията на президента Румен Радев, който беше обещал да пита за кемтрейлс и как ни ръсят лошите планетарни властелини. Довечера президентът ще е в бТВ, да го питаме за кемтрейлс, а, кмете?

Мда, за да съм максимално полезен на кмета, ето още няколко неща, за които "хората питат":

- Къде е централата на рептилите, за да подадем молба за членство?

- Защо Тръмп прикрива космическите кораби на орионци, кацнали в Зона 51?

- Наистина ли извънземни са отвличали земляни, предимно комунисти, и са извършвали гнусни ритуали с тях?

- Кой крие тайната на алхимията и наистина ли БНБ превръща олово в злато?

- Рептилите в каналите на всички реки ли се крият или само в тези на Перловската?

- Как софийската зоологическа градина успя да скрие новородения кентавър? Не питаме какво са правили майка му и баща му.

Може да пита и как 5G пренася коронавируса, защото "хората и това питат". В БСП има много достойни лекари, които ще се радват подробно да му обяснят.

Осведомени хора споделиха, че кметът крие от хората точния метод, по който могат да се предпазят от "умно оръжие". Трябва само да напишат на профила си или на чаршаф на прозореца си:

ESE, ESE, ESE,

AMIN, AMIN

CENA

И нищо умно не може да ги достигне...

А сега сериозно. Ролята на политиците по високите етажи на властта е да бъдат за пример. И да имат функционалната грамотност да правят разлика между реални проблеми като съсипана инфраструктура, комари по Дунава, замърсявания през границата от нереални страхове като този.

В случай на извънредно положение, в случай на сериозна криза политиците трябва да са основният стожер на стабилност на общностите. Когато политиците са некомпетентни и некадърни, правят глупости само и само да получат малко народна любов. Не осъзнавайки как сами стават проводник на конспиративни теории, фалшиви новини, истерия и откровени глупости.

В случай на извънредно положение официализирането на конспиративна теория води до повишаване на масовата паника. И би трябвало да е наказуемо. Независимо дали е направено умишлено престъпно или неумишлено от тъпотия.

Срам за националсоциалистите. Срам за популистките опите на елементарен политик.

Преди две години казах, че БСП трябва да се саморазпусне поради безсмисленост. Мила БСП, защо не се разпусна още тогава? Нямаше сега да се излагаш така...

Кошмар! Аман! Млъкнете поне по време на извънредно положение! Ако влудите няколко души и те направят някоя глупост, кой ще поеме вината? Срам!

Неспокоен ден! Не може да сме спокойни, като на високи управленски позиции имаме функционално неграмотни хора!

Текстът е от профила на Любомир Аламанов във фейсбук. Заглавието и подзаглавието са на редакцията.

Коментари

Ray Garraty's picture
Ray Garraty
infidel

.

Русенци си мислеха че крадливия кмет от ГЕРБ е зле, пък после какво си избраха ...

Невежество на квадрат

Тоталната глупост, че 5G причинява Covid-19 ми напомня движението на лудистите в Англия в края на XVIII век. Изперкали работници ръгнаха да чупят машините, защото видяха в тяха заплаха за заетостта. Невежеството не е пожалило дори хора като Уди Харелсън, когото смятах за интелигентен. Сега трябва да припомним и антиваксърите, които плъзнаха в цял свят с конспиративни теории за "вредата" от серумите. Простотията ходи по хората и е по-страшна от корона вируса, защото обрича страни на бедност и ги дърпа надолу...
 's picture

:)

Проста работа

Га човек го засърбят пръстите да пише, най-добре да ги пъхне във фризера. Нема наши-ваши в тая работа, манипулацийо опашата...
 's picture

Бобо

Централата на рептилите

Тя централата бих казал е ясна , от там идват всички фалшиви новини последните десет години , там всички са обладани от бабавангелизма , лягат и стават с псевдо виденията на нещастната женица , там за всичко им е виновен САЩ и там затъналите в лайната си мислят , че мед газят ...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.