Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тенденцията цените на жилищата да поскъпват, която се наблюдаваше от началото на годината, вече е минало. През третото тримесечие на годината отново има спад, макар и минимален. В сравнение с периода април-юни поевтиняването е с 0,1 на сто, показват данните на Националния статистически институт.

През третото тримесечие на 2014 г. спрямо предходното е регистрирано намаление на цените в 19 от областните градове и в област София, като намалението е по-значително в Кюстендил - с 2,5%, в Перник - с 2,4%, и в Разград - с 1,9%. В останалите 8 областни града е регистрирано увеличение на цените.

Средната пазарна цена на жилищата за страната през третото тримесечие на 2014 г. е 868,77 лв./кв. метър. Най-високи са продажните цени в София (столица) - 1485,67 лв./кв. м, следвана от Варна - 1378,33 лв./кв. м, и Бургас - 1145,33 лв./кв. метър.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.