Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Три комисии в парламента ще заседават извънредно днес - по бюджет и финанси, енергийната и правната. Те трябва в спешен порядък да гласуват актуализацията на бюджета, намаляването на битовите сметки със задна дата и удължаването на извънредното положение до 13 май.

Следобед одобрените текстове влизат за обсъждане от депутатите и в залата.

В неделя и понеделник текстовете трябва да бъдат гласувани окончателно. Като част от мерките срещу коронавируса - за да се регистрират и гласуват, депутатите ще влизат в залата на малки групи. За дебатите ще влизат само ораторите по конкретната тема.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.