Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След като снощи бе оповестено, че Хасан Адемов - депутат от ДПС, е дал положителен резултат на тест за коронавирус, днес парламентът се подлага на изследване. Тестовете започнаха с депутатите, а след тях ще бъдат проверени и членовете на адимнистрацита, които са имали контакт с Адемов.

Дотук са фактите. А натам продължаваме с... идеите.

Виждате ли снимката по-горе? Не ви ли навява някакви мисли. Защото ние веднага се сетихме за един изключително лесен начин бързо да бъдат набавени поне 100 000 лева. Които могат да се използват за купуване на маски за бедните например. 

Кадърът по-горе е направен от фоторепортер на държавната БТА. Той ясно показва скупчване на повече от 20 души на едно място без задължителната дистанция от минимум 2 метра между тях. Това категорично противоречи на карантинните мерки, въведени с извънредното положение. А глобата за подобно деяние е 5000 лева. На човек. 

Достатъчно е само МВР да се самосезира - сигурни сме, че кои са лицата на снимката, е твърде лесно да бъде установено. Още повече, че те съвсем доброволно са дали имената си в лабораторията на болница "Софиямед". 

И още нещо: ако за едни и същи прегрешения депутати и обикновени хора бъдат наказвани еднакво, това със сигурност ще повиши неимоверно доверието в мерките, предприети от правителството и парламента.

А ето и още кои депутати бяха засечени от БТА при пристигането им в болницата, за да бъдат тествани.

Корнелия Нинова успя да даде изявление въпреки маската.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ демонстрира висок клас в сферата на маските.

Зам.-председателят на НС Кристиан Вигенин.

А снимката долу е от вчера:

 

Коментари

Stas Torv's picture
Stas Torv
EDS

Защо се тълпят така?!? Няма

Защо се тълпят така?!? Няма страшно, да останат в изолация 14 дни и ако имат симптоми да ги изследват нали така ген. Мутафчииски? И без това не са на работа а заплатата си тече. Ама май се постреснаха, и пак няма да изпитат дори малка част от това което изпитват обикновенните хора.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Нинова с маска дори може да

Нинова с маска дори може да мине за симпатична !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.