Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Жозе Моуриньо уплътнява свободното си време тези дни с активно участие в благотворителна инициатива. Мениджърът на "Тотнъм" разнася храна на възрастни хора в квартала Енфийлд, който е близо до тренировъчната база на "шпорите".

Специалния е приел апел на две организации, които се грижат за възрастни в Лондон. Техният живот е още по-затруднен заради мерките срещу заразата с COVID-19.

В акцията са се включили всички треньори в щаба на Моуриньо.

И не са единствени в "Тотнъм", както и в света на футбола. Защитникът Тоби Алдервайрелд дари таблети на клиники, с помощта на които болните, които са под карантина у дома, да могат да подържат видеовръзка с лекарите.

Неговият партньор в отбраната на лондонския тим - Ян Вертонген, призова за глоби на хората, които нарушават карантината. А парите от тези глоби да отиват директно за болници и медици.

"Тотнъм" пък излезе с интересно начинание. Клубът активира кампания за фитнес по домовете. Тя е на базата на програмата, която самите футболисти изпълняват по заръка на кондиционните си треньори. Има видеа, които показват как всеки може да тренира в къщи.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.