Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Слави Трифонов дарява 100 хил. лв на лекарите и медицинските сестри от Алекандровска болница. Това обяви самият Трифонов. Той поясни, че заплатите на тези хора, които се занимават с коронавируса, са унизителни.

Шоуменът призова всички депутати, министрите от правителството и президентът да дарят също суми. Той апелира и партийните субсидии да бъдат дарени.

"Ние всички заедно с вас сме попаднали в едно блато, явно ще трябва сами да се оправяме. Дарявам 100 000 лева на медиците в Александровска болница, които се борят срещу коронавурса. Призовавам българските депутати, българския президент и министрите от правителството да дарят заплатите си за българския народ. Нека дарят също и субсидиите си. Ето, уважаеми сънародници, аз правя, каквото мога, вие правите, каквото можете, хайде сега да видим какво могат българските политици", заяви Трифонов.

 

Ключови думи

Коментари

Заплатите им са "унизителни", щото България тъне

в мутроолигархическа корупция и баш най-големите крадци и техните лакеи - като това гнойно леке - са причината за това. Това, че заради глуповатите си политически амбиции това мутантче е решило да си прави "имич" не значи, че някой ще му клъвне. Евентуално най-глупавите и платените.

Без изненади :)

Глупавите и платените са сред умните и красивите :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.