Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Златан Ибрахимович създаде фонд за борба с COVID-19, наречен "Ритник на вируса". Самият той обяви начинанието си в социалните мрежи. Италия е най-засегнатата страна от инфекцията след Китай, а наскоро шведът отново облече екипа на "Милан".

Ибра направи и първите вноски във фонда - две по 25 000 евро. Час след поставяне на началото в сметката вече имаше 109 652 евро. Сумата расте постоянно.

Бившият национал на Швеция обясни, че дължи много на Италия и иска да подпомогне страната в този момент. Той обръща внимание на лекарите и персонала в болниците.  

Накрая един от зевзеците на футбола заявява следното в типичния си мниер:

"И не забравяйте: ако вирусът не хване Златан, Златан ще хване вируса".

 

L’Italia mi ha sempre dato tanto, e in questo momento drammatico devo e voglio fare qualcosa di concreto per aiutare un...

Публикувахте от Zlatan Ibrahimović в Сряда, 18 март 2020 г.

 

Расте подкрепата от спортните среди за справяне с пандемията. 

Бившият футболист на "Манчестър Юнайтед" Гари Невил обяви, че двата му хотела, в които е съдружник с Райън Гигс, затварят за клиенти и ще бъдат на разположение само за здравни работници, които могат да отсядат там без да плащат. Това важи и за онези, които са под карантина.

Същото направи и собственикът на "Челси" Роман Абрамович с хотел "Милениум", който е на стадион "Стамфорд Бридж". Лекари и медицински парсонал напълно безплатно могат да отсядат там, ако медиците не са в състояние да се приберат по домовете си или това изисква много време.

Собственици на клубове и играчи от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада поемат заплатите на служителите на отборите и в залите. Някои от тях правят и дарения.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.