Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Франция може да се надява намаляването на заразата от коронавируса да започне да се усеща в рамките на 8 до 12 дни след правителственото решение да постави страната под карантина, съобщи днес министърът на здравеопазването Оливие Веран, цитиран от Ройтерс.

"Ще се намесваме, където е необходимо, за да сме сигурни, че хората съблюдават изолацията. Като погледна през прозореца, виждам, че постепенно хората възприемат посланието", каза Веран по телевизия Ел Се И.

Френските здравни власти обявиха вчера нови 27 смъртни случая от заболяване, причинено от коронавируса. С тях броят на починалите във Франция вече възлиза на 175.

На пресконференция без физическото присъствие на репортери директорът на здравната агенция Жером Саломон съобщи, че броят на заразените в страната е достигнал 7730, докато 24 часа по-рано е бил 6633.

Ключови думи

Коментари

Да се надяваме и ние.

У нас мерките почнаха да се взимат с два месеца закъснение, не се следи дали и как се изпълняват, а тестовете продължават да са единични и да не дават никаква статистически значима информация за разпространението на вируса, но поне популацията не е като миналия петък по офисите през деня и по баровете вечер.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.