Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Данните за заразата от коронавирус от Италия са шокиращи. За последните 24 часа в страната са регистрирани 133 смъртни случая от заболяването. С това общият брой на починалите от вируса става 366 души. Само в областта Ломбардия има над 100 летални изхода за един ден. 

Това представлява увеличение от 57 процента за 24 часа, уточнява Ройтерс.

Положителни тестове са дали 7375 души или с 1492-ма повече от вчера. Според експерти има и голям брой нерегистрирани все още случаи.

Агенцията за гражданска защита посочва, че 622-ма души напълно са се възстановили от болестта спрямо 589 излекувани вчера. Около 650 са в интензивни отделения, докато вчера те са били 567. Ломбардия, регионът около Милано, който беше поставен под карантина, остава най-засегнат с 4189 случая на заразяване и 267 смъртни случая.

Френските здравни власти съобщиха днес за три нови смъртни случая от коронавирус в страната, с което починалите стават общо 19 от началото на епидемията, предаде Ройтерс.

Броят на заразените във Франция също расте. Досега са потвърдени 1126 заразени, което представлява 177 случаи повече за последните 24 часа. Вчера броят на заразените за едно денонощие се увеличи с 336.

Междувременно и Германия регистрира първия смъртен случай на свой гражданин. 60-годишен германец е починал по време на почивката си в Египет. Той е заминал на екскурзия преди седмица. В петък е вдигнал температура и е приет в болница, където е тестван положително за коронавирус. В неделя е починал. В Германия заболелите са 902-ма. В столицата Берлин само за ден има удвояване на случаите и те вече са 60. Първият регистриран зараен бе едва в сряда.

Германското футболно първенство обмисля дали да не забрани достъпа на зрители до стадионите.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.