Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За пореден път БСП - София организира честване на деня на защитника на отечеството, който е празник на Русия. На събитието присъстваха общински съветници, депутати, граждани, както и руският посланик Анатолий Макаров.

Почитащите този руско-съветски празник у нас поднесоха цветя пред Паметника на Съветската армия в София - обичайно място за подобни събития. Денят на защитника на отечеството, руското отчество, продължи за социалистите пред Паметника на съветския воин в район "Лозенец".

В Русия отбелязват Деня на защитника на Отечеството на всеки 23-ти февруари. Този празник датира от 1922 година, когато се е наричал Ден на Червената армия. В този ден празнични мероприятия се провеждат в цялата страна.

 

Коментари

Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

чукундури

този монумент трябва да се разруши. Той е една измама. Уж костница на съветски войници. Какво войници и в какво са загинали в България? От препиване и следствие на разстрел от своите офицери, заради кражби и насилия! Някой друг в лазарет. Голяма лъжа!

1922 г-

не е имало Червена армия!!!! Ограмотете се. Имало е РККА!!!
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Тоя военния с униформата,

Тоя военния с униформата, няма място там униформен. Никой не може да му попречи да бъде идиот, но не и с униформа - на ткива сборища трябва да ходи цивилен.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.