Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Политически послания и топлес шоу. Така може да се обобщи последната предизборна проява на сенатора Бърни Сандърс в щата Невада.

Местни защитнички на животните, разголени до кръста, атакуваха сцената по време на митинг на левия претендент за президентски кандидат на Демократическата партия в Карсън сити.  

Седемдесет и осем-годишният Сандърс изглеждаше раздразнен, но съпругата му Джейн беше забелязана да се смее, наблюдавайки жените, които се заливаха с розова течност. 

В същото време друга активистка се качи на подиуима и се опита да вземе микрофона на Сандърс, който той сърдито дръпна настрани.

Тогава тя измъкна един от фиксираните микрофони на трибуната, за да го предупреди "да не подкрепя млечната промишленст".

"Бърни, аз съм твоята най-голяма привърженичка - каза младата жена - и съм тук да те помоля да спреш да подкрепяш млекопреработвателната индустрия и да спреш да крепиш животновъдството. Вярвам в тебе".

В същото време голите активистки показаха на публиката изписаните на телата им лозунги: "Смърт на млекарството!"

 

 

Полицията е арестувала демонстрантките за неприлично поведение. Според местния вестник те представляват международната доброволческа организация за защита на животните "Пряко действия навсякъде" (Direct Action Everywhere).

Сандърс, сенатор от Върмонт, води класацията в кампанията за първичните избори на демократите, които започват традиционно от Айова, Ню Хемпшир , Невада и Южна Каролина. В последните два щата на 22 и на 29 февруари партията ще излъчи своите делегати за конгреса си през юли. Там делегатите ще излъчат кандидата ѝ за президент, който ще се изправи срещу Доналд Тръмп на изборите през ноември.

 
Медиите отбелязват, че полуголи жени не за първи път се месят в кампанията на Сандърс. Подобен случай той е имал в Лос Анджелис на предишните избори през 2016 г. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.