Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пеле (79 г.) разпространи изявление, явно целящо да успокои феновете му. То е по повод интервю на неговия син за бразилската телевизия "Глобо", в което Единьо казва, че Краля на футбола е "самотен, отчужден, малко депресиран и засрамен да излиза извън дома си, тъй като се движи трудно след претърпяна операция за подмяна на тазобедрена става".

"Добре съм, казва трикратният световен шампион с Бразилия. - Продължавам да живея така, че да приемам по възможно най-добрия начин ограниченията в моето придвижване. Но съм решен да не се отказвам."

Би Би Си цитира приятели на легендата, които също опровергават казаното от Единьо - януари е бил един от най-заетите месеци на Пеле в последните години.

Той продължава да участва в рекламни кампании и инициативи, а отскоро сътрудничи на британски режисьор, който прави документален филм за живота му.

"Не се отказвам от поетите ангажименти във винаги пълния си график, продължава Пеле. - Имам добри и лоши дни. Това е нормално за човек на моята възраст. Не се страхувам, целеустремен и уверен съм в нещата, които правя."

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.