Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Само за пет дни в страната е извършен четвърти въоръжен обир - този път във Враца. Двама маскирани обраха клон на офис за плащане на сметки, съобщи Нова телевизия. Крадците били въоръжени с ножове и успели да задигнат голяма сума.

Полицията веднага е пристигнала на мястото на грабежа, районът е бил отцепен.

Първият въоръжен обир от поредицата бе регистриран на 7 февруари в Перник, където полицай заплаши с пистолет служителка на игрална зала и открадна от нея чанта с 3000 лева служебни пари. По-късно крадецът направи пълни самопризнания. 

Преди два дни маскиран мъж насочи пистолет срещу служителка на банков клон на столичния бул. "Мадрид" и успя да открадне 15 000 лева.

Днес отново маскиран крадец нахлу в банков клон в София - този път на бул. "Цар Борис III". Успял е да открадне от различните каси около 12 000 лева в различни валути. За щастие пострадали служители или граждани няма. 

Полицията е иззела записи от охранителните камери, но извършителите и на двата софийски грабежа все още не са заловени. Въпреки това от МВР побързаха да обявят, че между тях няма връзка.

Не може да не направи впечатление обаче, че обирите съвпадат със засилената активност на главния прокурор Иван Гешев и обещанията му да пребори битовата престъпност:

"Ако не се справим с битовата престъпност, по-добре да закрием държавата", обяви смело във вторник Гешев.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.