Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Британският флаг вече не се развява в евроинституциите в Брюксел.

 

 

Тази вечер той бе свален от пилона пред Европарламента. Няколкостотин души наблюдаваха церемонията.

Служители на ЕП свалиха Юниън Джак, както наричат флага на Обединеното кралство, и грижливо го сгънаха. Той ще бъде пренесен в Музея на европейската история в Брюксел.

Часове по-рано британският флаг бе махнат и от атриума на сграда "Европа", където се събират лидерите на страните чренки на ЕС по време на срещите на върха.

 

 

Знамето на ЕС също бе свалено. Това стана на пилона пред сградата, в която се помещава британското постоянно представителство в ЕС. От утре то ще бъде понижено в делегация.

 

 

Великобритания напуска ЕС в полунощ централноевропейско време днес (1 часа българско време на 1 февруари).

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.