Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Леброн Джеймс вече е реализатор №3 в историята на Националната баскетболна асоциация (НБА). Краля измести от третото място Коби Брайънт, негов приятел, бивш съперник и съотборник в тима на САЩ.

Краля записа 29 точки при загубата на "Лос Анджелис Лейкърс" от "Филаделфия 76" с 91:108 като гост. Така той събра 33 655, а Брайънт остана с 33 643 на четвърто място.

Пред 35-годишния Джеймс са само Карим Абдул Джабар - 38 387 т., и Карл Малоун - 36 928 т. В топ 10 единственият действащ баскетболист е Джеймс.

Той започна в мача с 18 пункта зад Коби.

"Щастлив съм да бъда споменаван заедно с Коби Брайънт. Той е един от най-великите за всички времена и един от най-големите в историята на "Лейкърс". Луда работа, две от фланелките му висят в зала "Стейпълс сентър", заяви Леброн, който през миналата година остави зад себе си и Майкъл Джордан.

"Продължавай да променяш играта, не остана длъжен Коби в туитър. - Много те уважавам, братко мой."

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.