Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бойко Борисов продължава срещите си със знакови фигури на Световния икономически форум в Давос и дори успя да се засече с дъщерята на американския президент Доналд Тръмп - Иванка.

"Разговарях с Иванка Тръмп след като двамата изслушахме речта на американския президент Доналд Тръмп", написа премиерът на страницата си във Фейсбук. "Тя е в официалната делегация на Белия дом на Световния икономически форум в Давос като съветник на президента Тръмп. Споделихме впечатления си от форума и от обръщението на президента на САЩ, в което той изтъкна визията си за редица глобални въпроси".

В речта си американският държавен глава се похвали с успеха на икономиката на страната си, предаде Ройтерс.

"Силното представяне на американската икономика при сегашната администрация е модел, който останалия свят трябва да следва", заяви Тръмп.

Тръмп се похвали с дерегулацията на американската икономика, подписването на нови търговски споразумения и създаването на икономически възможности за обикновените работници и техните семейства.

Годините на икономическа стагнация отстъпиха място на ревящ гейзер от икономически възможности, каза Тръмп.

Времето за скептицизъм свърши, заяви американският президент и благодари на шефовете на компании, че са инвестирали и са върнали заводите си в САЩ.

Процесът за импийчмънт започна реално в американския Сенат, след като президентът републиканец официално бе обвинен от контролираната от демократите Камара на представителите през декември в "особено тежки престъпления и наказуеми простъпки".

Тръмп, който се очаква да бъде оправдан от контролирания от републиканците Сенат, заявява, че е невинен.

Коментари

Боце Томов's picture
Боце Томов
Свилинчо

Тая Иванка осра красивата

Тая Иванка осра красивата визия на словенката с егоизма си. Искреност и скромност не очаквайте отгоре.
Боце Томов's picture
Боце Томов
Свилинчо

Като купон на шефове на

Като купон на шефове на затвори е, на семействата им и по-близки надзиратели.

....

Безспорно хубавица е щерката на г-н Тръмп. Може би след време тя ще стане президент на САЩ, кой знае. Ако икономиката на Щатите е в подем, едва ли интересите на демократите ще надделеят.
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Навремето имаше една песен в

Навремето имаше една песен в текста, на която се споменаваше за едно момче, което говори с морето на "някакъв странен език". Та, Борисов би трябвало да е усвоил точно този език за да може да си споделя с Иванка. Защото, ако беше научил английски трудовите колективи в България щяха да са задръстили пощите с много "Конграчулейшън", а данни за това няма!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.