Животът не е само сарми, кисело зеле и пържоли. Той е също така поздрави и топлота между хората. Както и милиарди $ и €, изкарани от феновете...

Удивително е колко много звезди са бил трезви и на себе си по празниците. Или по-вероятно е личните им PR щабове да са били. 

Както и преди е ставало въпрос, голяма част от рок титаните предпочитат Туитър за пряка връзка с феновете си. А такива като "Кис" и "Металика" никога не пропускат и да продадат по нещо там. Било то мърчандайз, турне, билети или дори благотворителна кауза.

Ето някои от  поздравите от дните преди, по време на и след Нова година.

Започваме с тези, които с начина си на живот през 1960-те и 1970-те едва ли са си и помисляли, че ще доживеят 2020-а. Вижте само как младее Рони Ууд с близначките:

 

Сър Мик Джагър обаче е избрал кадър на цялата банда:

 

А ето и поздрава на самите Техни величества "търкалящите се камъни", които явно не планират да хващат мъх и през 2020 г.:

 

Има и още един - абе, струва ли ни се или Кийт Ричардс поизбяга поуплашен от този нинджа-шпагат?!

 

Ето и още един от този калибър:

 

 

 

You Want the Best - You Got the Best! Пол Стенли от "Кис" - винаги с послание:

 

 

 

Храна за размисъл ни дава и страхотният Ники Сикс - като  ни пита как си представяме цяло предстоящо десетилетие.

 

Сега... това по-долу е от 28 декември и е спорно как да се тълкува - дали е точно новогодишен поздрав. Малко прилича на бабка реститутка от "Графа", която се фръцка. Ама каква бабка само... 

 

На целия този фон - младежите от Guns са си пуснали такава свирепа картинка, че ще речеш, че тряскат някой дет метъл, не Don't Youuuu Cryyyyy Tonaiaiaight...:

 

Чудите ли се какво е общото например между Дейв Мъстейн и Бон Джоуви? Че предпочитат да ни зарадват със собствения си лик:

 

Всъщност даже полуиталианецът се е извъртял не точно откъм лика...

 

"Металика" се изявявят като отборни играчи с този кадър на... скромната им сцена.

 

А "Деф Лепард" ни правят съпричастни на забавно видео от "кухнята"

 

 

Дядо ви Алис Купър също е тук с вече малко комичното си кърваво шоу... Не му придиряйте и за пеенето - при всички случаи е достоен за уважение.

 

А пък вчера Ози припомни и песента си Alive... То при него наистина си е повод за отделно честване!