Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Над 400 млн. лева сме похарчили за празниците, отчитат от Националната агенция за приходите, предаде бТВ. През декември разходите на домакинствата значително са нараснали заради подаръците.

Първоначалните анализи на приходната агенция показват, че сме похарчили 409 млн. лева. Сумата е засечена между дните 22 и 29 декември.

Купували са се автомобили, като са се взимали наличните коли, а не са се чакали поръчки. Една от причините са и празничните оферти в края на годината.

През декември тразиционно българинът купува и много техника. Включително скъпи уреди като прахосмукачка-робот, която може да струва няколко хиляди лева.

Също така: смарт часовници, дронове, електрически тротинетки, скъпи домакински уреди и др.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.