Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Последният албум на "Бараби блус бенд" - записан докрай точно преди Буги Барабата да отлети към звездите - вече е издаден, а тази вечер ще е официалното му представяне. Тавата беше с работно заглавие "По пътя", но окончателното му име е "Край на залаганията".

Промоцията на албума е в бара на Васко Кръпката в центъра на София - Patches Blues Bar. Събитието е от 19 ч. и входът е свободен. Освен Кръпката и музикантите от "Бараби блус бенд" на сцената ще се качат и много приятели на "джентълмена от Коньовица", както често наричаха Буги. На място ще са и Камен Кацата, и Павел Васев, и "Монолит"...

"Хората си отиват, но песните остават и ще живеят вечно!", гласи обявата за представянето на албума на басиста Александър Панайотов, барабаниста Любен Димитров и незабравимия Буги Барабата на китарата и зад микрофона.

"Край на залаганията" има 9 нови авторски парчета на Марио Събев, както е рожденното име на Буги Барабата. А всеки, който иска да се сдобие с тавата - може да го направи ТУК.

Албумът бе записан през пролетта на тази година. Малко след това Буги си отиде - не успя да пребори коварната болест. При издаването на тавата към новите мелодии са добавени и три от любимите и вечни песни на музиканта и бандата му „Семеен порок“, „Калифорнийски сън“ и „Бараба Буги Вуги“.

Да чуем пак "Семеен порок" - в памет на Буги.

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.