Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Протестите срещу мен са политически, заяви тази сутрин новоизбраният вчера зам.-председател на парламента Валери Симеонов в кулоарите.

Вчера симпатизанти на "Атака" излязоха на протест срещу назначението, а тази сутрин - майки на деца с увреждания. Първите не знаеха защо протестират, вторите са възмутени, че Симеонов заема отново висок пост, след като миналата година подаде оставка като вицепремиер заради грозни реплики по адрес на майките и техните "уж болни" деца.

Симеонов уточни, че говори за вчерашния протест, а за днешния каза:

"Няма да коментирам случай отпреди година. Мисля, че моето поведение беше достойно. За да не нося негативи на правителството, аз си подадох оставката."

И допълни, че бързо се забравя фактът, че като вицепремиер и той е бил фактор в изработката и приемането на промените на законадетелството за децата с увреждания, които майките искаха.

"Случаят е приключен", отсече лидерът на НФСБ

Коментари

Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

ВЪХ ДАЛАВЕРКО!! НЕ ДУМАЙ..

Ми срещу УЖ ПОЛИТИК.. Ти кви искаш да са протестите? На Светия синод ли? Или на фенклуб на ансамбъл по художествена гимнастика..
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Ако Симеонов беше политик с достойно поведение,

отдавна трябваше във властта да се раздели с Борисов. Не е лъжа, че малката му партийка е толкова немощна заради самия й лидер. НФСБ е напълно зависим от Борисов, защото без послушанието към ГЕРБ, Симеонов и тясното му обкръжение ще клошарстват! На практика НФСБ е бизнес предприятието на Симеонов! С две телевизии и след 20 г.съществуване фронтът не увеличи влиянието си в България. Явно той е със силна анемия, която Симеонов и тясното му обкражение никога няма да излекуват!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.