Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дания е поредният отбор, който се класира на Европейското догодина. Това бе една от въпросителните в снощните квалификации - предпоследни за финалите.

Вижте най-интересното в три групи.

Група D

Швейцария разгроми Гибралтар с 6:1 като гост и със 17 точки зае първото място в петорката. Второто и другата квота за финалите отиде за Дания.

"Червения динамит" завърши 1:1 на терена на Ирландия. Само победа вършеше работа на ирландците. Брайтвайте изведе гостите в 73-тата минута, а в 85-ата Мат Дохърти изравни. Финалният щурм за "зелените" беше базплоден.

Група F

Тук всичко беше ясно. Испания и Швеция са на Европейското, третото място е за Норвегия, а четвъртото - за Румъния.

Снощи иберийците разгромиха северните ни съседи с 5:0. Норвегия постигна 2:1 в Малта, а Швеция се разходи срещу Фарьорските о-ви - 3:0.

Група J

Италия нанесе унижение на Армения - 9:1. Босна и Херцеговина пък разби Лихтенщайн - 3:0.

В мач без значения Гърция надви Финландия - 2:1 в Атина.

От тази група на Европейско са Италия и Финландия.

Тази вечер са последните евроквалифиации, мачове се играят в четири групи. Единствената интрига е в група Е, където квотите си оспорват Уелс, Унгария (те имат пряк сблъсък в Кардиф) и Словакия, тимът на която приема Азербайджан.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.