Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Големият мъж си, бе. Много си як, бе. Джендърче. Много си як, бе. Много си як, бе. Ти ще ми паднеш, бе."

Противно на звученето им, тези думи не са възхищение или опит за свалка. Вместо това издателят на ПИК - Недялко Недялков - агресивно се бута в лицето на гражданин, който го снима на протеста в защита на Иван Гешев.

От рано сутринта днес Недялков, кохортата му подчинени от жълтокафявия сайт ПИК и едри момчета с дебели вратове застанаха пред вратите на Висшия съдебен съвет в защита на единствения кандидат за главен прокурор. Гешев днес представя визията си пред Пленума на ВСС, след което кандидатурата му ще бъде гласувана.

Зад камерата е Николай Стайков, журналист, един от учредителите на Антикорупционния фонд и Протестна мрежа. Според очевидци, той не е правил нищо друго, освен да снима протеста. Миналата година Стайков осъди ПИК за клевета.

Вижте пълното видео тук:

 

Коментари

 's picture

:)

Ей го

Одъртяло копие на онези, дето орезилиха България на мача. Перверзник, ровещ порносайтове - и то в най-добрия случай, в най-лошия и по-правдободобен - устата за задоволяване на порновласт. Слугинче!

Н.Хедолков си остана лайно

Да, беше лайно и лайно си остана. Пристрастен е да се рови в мръсотията и се храни с нея. Жалко, че в България няма механизъм, който да прати на боклука утрепки като него...

Е как да няма?

Има го и работи механизмът, праща някои чак в трейлър парка при алигаторите :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.