Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полицията е задържала мъж, заподозрян за обира на банков клон в София, съобщи БНР, позовавайки се на свои източници от разследващите органи. Според информацията от МВР за разкрили случая, но се издирват и други двама участници в престъплението. 

Намерени са около 60 хиляди лева от откраднатите 185 хил. лв. в задържания, съобщи още програма „Хоризонт“. Това е 1/3 от задигната сума пари.

В събота почти 200 000 лева изчезнаха от сейфа на банков клон в столичния квартал „Люлин" в София. Касиерката за кратко напуснала офиса на банката, без да заключи парите, а когато се върнала, установила липсата им. Това твърди самата тя пред полицията.

Час след обира вчера полицията откри подпален автомобил. Колата, коята прилича на "Опел Астра", е намерена край с. Мрамор, което хем е отдалечено на 10-ина км от мястото на обира, хем по скоростната тангента е на няколко минути път.

Арестуваният за банковия обич е от столичния квартал "Люлин" и е с чисто досие. Издирваните му съучастници обаче са познати на полицията и имат криминални регистрации. 

Банковият обир в София е бил планиран, а обирджиите в продължения на няколко дни са наблюдавали обекта, съобщи в неделя вечерта бТВ, позовавайки се на свои източници. Извършителите са били без маски, но с наведени глави при влизането си в банковия клон. 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.