Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На подпален автомобил се натъкна полицията час след днешния дързък обир на банков клон в хипермаркет на бул. "Европа". Колата, коята прилича на "Опел Астра", е открита край с. Мрамор, което хем е отдалечено на 10-ина км от мястото на обира, хем по скоростната тангента е на няколко минути път.

Както Клуб Z вече съобщи, извършен бе обир на банков клон на бул. "Европа".

Има заявен сигнал в 16.20 часа за лисваща голяма сума пари.

После от банката признаха пред бТВ, че се касае за около 185 000 лв.

БНР пояснява, че парите са откраднати от офис на банката в хипермаркет. Те са взети от каса по време на обедната почивка.

Тъй като това се води изнесено работно място, в него е на длъжност само един служител.

Работещата в офиса на банката касиерка е обяснила, че е оставила парите - около 185 хил. лева в найлонов плик и ги е прибрала в каса, която не е била заключена.

След това е заключила входната врата на помещението и излязла в обедна почивка. Установила е липсата на сумата, след като се е върнала в офиса.

Предприети са действия по установяване на фактите и обстоятелствата около обира.

Извършителите се издирват.

Ключови думи

Коментари

Не си е направила сметката добре крадлата.

Със 180,000 лева доникъде няма да стигне. Днес обирите се правят, докато си на власт, както прави батко Бойко М(утров) Борисов.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.