Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Претендентът за номинация на демократите за президентските избори в САЩ догодина Бърни Сандърс беше изписан от болница в Лас Вегас, където беше приет заради запушване на артерия в сърцето, предаде Асошиейтед прес.

Предизборният щаб на сенатора от Върмонт потвърди, че във вторник е получил инфаркт на миокарда. Сандърс излезе от болницата, ходейки без чужда помощ. Очаква се той да се върне във Върмонт и да продължи предизборната си кампания.

Лекарите, занимавали се с лечението на 78-годишния независим сенатор съобщиха, че той е бил приет в стабилно състояние и са му били сложени два стента.

БТА

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.