Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ГЕРБ в София се регистрира в Общинската избирателна комисия за местните избори и представи част от листата си за местния парламент. Това направи областният координатор на партията Цветомир Паунов, като неколкократно подчерта, че листата е обновена и в нея са включени множество лица от гражданската квота.

Реденето на списъка с кандидатите за общински съветници на ГЕРБ за столицата този път срещна някои трудности, като: желанието на сегашния кмет и очаквано водач на листата - Йорданка Фандъкова да не се кандидатират някои от пусналите корени на "Московска" 33 лица или преговорите със СДС за това на кои места да са нейните представители и др.

От ГЕРБ все още не са представили пълния списък с имената, но Паунов обяви челните позиции. Водач - Йорданка Фандъкова, която е и кандидат за кмет на общината. На второ място е известният кардиолог д-р Иво Петров, като миналата седмица самата Фандъкова обяви влизането му в екипа. Трети е сегашният председател на общинския съвет Елен Герджиков. На четвърто място е шефката на групата на общинарите от ГЕРБ Малина Едрева.

Пети е архитект Ивайло Петков от "Група град", определен от Паунов като ново лице от гражданската квота. Неговото влизане в листата също бе предварително обявено. Шести е Николай Стойнев - сега зам.-председател на Столичния общински съвет.

Партньорът СДС получава седмото място в листата на ГЕРБ - за д-р Антон Койчев. Следва проф. д-р Асен Николов от "Майчин дом", също гражданска квота по думите на областния координатор на ГЕРБ.

"Тук искам да подчертая, че освен представители на гражданска квота има и обновяване на общинската листа от страна на ГЕРБ. Една част от колегите са на по-задни места, но те продължават да работят за успеха, да работят за настоящата кампания. От досегашните колеги на по-предни позиции са Лорита Радева, Силвия Христова, Зафир Зарков и други", изброи още той.

И продължи с още представители от гражданската квота: "Вашият колега журналист - известният "Симо от БГ радио" (Симеон Колев, б.р.), Диян Стаматов - бивш зам.-министър на образованието, сега директор на 119-о училище, Георги Георгиев - адвокат, преподавател в СУ."

Влизат и сегашните общински съветници от СДС Борислав Бориславов и Радослав Абрашев.

"Листата е обновена и това, което г-жа Фандъкова заяви, че тръгва в кампания с обновен екип, е факт. Има представители на гражданската квота, експерти. От друга страна досегашните колеги, които бяха от групата на ГЕРБ, част от тях са вече по три мандата - така че сме направили обновление с нови лица от ГЕРБ и СДС", посочи в заключение Паунов.

Както Клуб Z писа, от листата изпадат "вечните" съветници Орлин Алексиев и Орлин Иванов, свързани със скандали в миналото и определяни като хора на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Кандидати за общински съветници:

1.      Йорданка Асенова Фандъкова

2.      Иво Спасов Петров

3.      Елен Стойчев Герджиков

4.      Малина Едрева Одоен

5.      Ивайло Тодоров Петков

6.      Николай Асенов Стойнев

7.      Антон Господинов Койчев

8.      Асен Иванов Николов

9.      Татяна Николова Георгиева

10.    Екатерина Евлогиева Йорданова

11.    Валя Николчова Чилова

12.    Лорита Георгиева Радева

13.    Силвия Тошкова Христова

14.    Анна Илиева Стойкова

15.    Зафир Кирилов Зарков

16.    Георги Валентинов Георгиев

17.    Борислав Иванов Бориславов

18.    Ваня Лазарова Тагарева

19.    Стефан Марчев Марков

20.    Христиан Иванов Петров

21.    Радослав Йончев Влахов

22.    Прошко Начев Прошков

23.    Ботьо Генчев Ботев

24.    Симеон Младенов Колев

25.    Димитър Бойков Вучев

26.    Веселин Христов Милев

27.    Радослав Игнатов Абрашев

28.    Борис Петров Петров

29.    Диян Величков Стаматов

30.    Ирина Иванова Йорданова-Колева

31.    Катя Георгиева Грънчарова

32.    Йоанна Николова Драгнева

33.    Анатоли Благоев Илиев

34.    Миглена Буянова Атанасова

35.    Николай Стоянов Диков

36.    Нина Вълчева Чанева

37.    Миглена Георгиева Горанова

38.    Владимир Андонов Данаилов

39.    Димо Красимиров Василев

40.    Михаела Атанасова Иванова

41.    Павел Михайлов Савов

42.    Живка Стоянова Новкова

43.    Николай Стоянов Николов

44.    Георги Бисеров Николов

45.    Иван Александров Кутлин

46.    Деян Петков Петков

47.    Михаил Владимиров Владов

48.    Борислав Иванов Борисов

49.    Соня Кръстанова Костадинова

50.    Милена Руменова Янкулова

51.    Атанас Петров Мишев

52.    Ангел Иванов Корсачки

53.    Стойчо Тодоров Томов

54.    Анелия Веселинова Йотова

55.    Пламен Николаев Николов

56.    Янка Ивова Дръндова

57.    Александър Ангелов Арнаутски

58.    Димитър Стефанов Хаджикотев

59.    Златко Иванов Златков

60.    Здравко Кирилов Марков

61.    Лава Трифонова Коцева

Коментари

Ето един важен за всеки софиянец въпрос _

Ако бъде избран/избрана за кмет, какво ще направи новият кмет с Моча? Ще подкрепи ли разрушаването му като лъжовник, нямащ нищо общо с реалната история на България!? Този въпрос всъщност би трябвало да бъде зададен към всеки дръзнал да се кандидатира за кмет на столицата на България! Отговорът му ще демонстрира честността, грижата и откритостта в кандидатурата на кандидата!
Калина Христова's picture
Калина Христова
Трайчо Костов

Ето един "честен" отговор

А това е отговорът по този въпрос(и редица други) на шефката на групата на общинарите от ГЕРБ Малина Едрева( поставена сега на 4-то място в листата ) https://www.youtube.com/watch?v=FmbHZ83cuuY&fbclid=IwAR1aes3UJynphYFiMiVAFodsqC_h0AXr1eQvXsD_iAs58VLeOgu4Hx5OLPM П.С. може би най-интересната част е след 12-тата мин. на интервюто

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.