Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Пантев и независимост - това не са думи, които за мен стоят заедно. Особено в ден на независимостта..."

Това написа в личния си профил във фейсбук политологът Огнян Минчев. Краткият му коментар бе по повод интервюто на проф. Андрей Пантев, дадено пред БНТ.

Под статуса на Минчев има много коментари. Ето някои от тях:
 
Валентин Попов: Жалко, че Пантев - човек, който всъщност е много интелигентен, не може да се отърве от оковите на комунистическото мислене...

Miroslav Dochev: Спорно е дали човек може да бъде "много интелигентен" и едновременно комунист. - невъзможна съвместимост. 

Peter Stoyanov: мдам, и на мен ми стана криво, като го видях сутринта по бнт да говори по тоз въпрос.

Vasil Damyanov: Пантев е манипулатор и путинофил, типичен представител на живковската "интелигенция", дълбоко свързан с комунистическите служби, човек без достойнство и чест.

Martin Banevski: Каненето и то на дата като 22 септември на руски лакей като Пантев и оставянето без опонент да залива с отровена руска пропаганда е отвратителна душевна и професионална не чистоплътност .Точно същите като и на "госта".А това че става от ефира на БНТ е недопустимо.

Коментари

Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Жалко и грозно, че Пантев е полуинтелигентен, но е достигнал

високи позиции, дарени му заради верността и предаността към имперска Русия. В някои от учебниците по История на България на една и съща страница Пантев изказва различни мнения, например по харизването на Северна Добруджа на Румъния след Освобождението, за да прикрие злокобната роля на Русия в тази история. Пантев е типичен байгановец. .Поздравления за г-н Огнян Минчев!

Спрете червената зараза!

Спрете да давате трибуна на червени бацили като Пантев, Баева, Марков.... и още и още антибългари, пръскаща червена отрова и на които от устите им излиза само: Гаварит Масква...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.