Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полк. Красимир Станчев е новият началник на Националната служба за охрана (НСО). Президентът Румен Радев е издал указа за назначението на мястото на подалия оставка бивш началник на държавните гардове ген. Данчо Дяков, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Със заемането на новата длъжност Станчев полувача и по-високо звание - "бригаден генерал". 

Станчев е дългогодишен служител на НСО, бил е в екипите на службата, охранявали двама бивши премиери - Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев. След пауза в работата си за службата се връща  по времето на ген. Дяков. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.