Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сър Пол Макартни каза, че референдумът за "Брекзит" е бил „вероятно грешка“ и призна, че не е гласувал в него. Според бившия бийтъл сегашната политическа безизходица е „пълна бъркотия“, но той смята, че „ще преминем и през това, винаги го правим“.

77-годишният сър Пол обясни в интервю за „Нюзнайт“ на Би Би Си, че не е избрал страна на референдума през 2016 г., тъй като „не чул някой да каже нещо достатъчно смислено“.

За Пол Макартни всички аргументи, направени преди гласуването, са били „само безумни обещания“.

„Това, което ме отблъсна, беше, че срещнах много възрастни хора, доста голяма част от моето поколение, които предварително ликуваха, че щом излезем от ЕС, щяло да стане така хубаво, „както беше преди”. Моят отговор беше: „О, да? Не съм много сигурен.” Но това отношение беше много разпространено.”

„Гласувам само когато повярвам на някого, но толкова често няма никой, на когото да вярвам. Трябва ми вдъхновение – а в момента всъщност не съм никак вдъхновен.”

Сър Пол добави, че ще се радва, когато всичко приключи.

Интервюто на музиканта бе по повод излизането на книга с лични снимки, направени от покойната му съпруга Линда. Книгата Linda McCartney. The Polaroid Diaries („Линда Макартни. Полароидните дневници”) включва над 200 фотографии от нейната лична колекция и предлага поглед към живота на семейството в Шотландия и Южна Англия.

"Площад Славейков"

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.