Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Излизане на Великобритания от ЕС без споразумение за бъдещите им отношения ще бъде катастрофа и такъв сценарий трябва да бъде изключен. Това предупреди днес "БизнесЮръп" (BusinessEurope), най-голямата организация на европейския бизнес, цитирана от Ройтерс и ДПА.

След като два пъти отложи датата за напускането на общността, сега Обединеното кралство планира това да се случи на 31 октомври. Парламентът и обществото обаче са дълбоко разединени за условията на "развода".

"Брекзит без сделка" е рецепта за катастрофа и определено трябва да бъде изключен (като вероятност - бел. ред.). Хаотично излизане на Обединеното кралство от ЕС без споразумение ще бъде изключително вредно за всички страни. Това би донесло значителни щети за гражданите и бизнеса във Великобритания, както и на континента, каза генералният директор на организацията Маркус Байрер.

"БизнесЮръп" е лобистка група, представляваща компании с различен размер от 34 европейски страни, включително Великобритания.
Негативните последици няма да са ограничени до датата на излизане, но и ще продължат във времето, застрашавайки плодотворните и положителни бъдещи отношения, към които всички се стремим, допълни Байрер, съобщава БТА.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.