Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Демократична България" (ДБ) ще даде възможност предвожданите от Найден Зеленогорски членове на ДБГ да влязат в листите на дясната формация за местните избори. Те ще могат да издигнат и двама свои кандидати за районни кметове в столицата. Решението е било взето в четвъртък вечерта, съобщи пред бТВ съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов. 

„Ние познаваме голяма част от структурите и хората от ДБГ и взехме решение да предложим на тези десни последователни хора в ДБГ, макар че процедурите при нас са почти на финала за определяне на кандидати за кметове и общински съветници, да предложим на определени места като София техни хора да влязат в нашите листи – включително да им предложим 2 места за районни кметове”, обясни той.

По думите му по време на избори тези хора, които са очаквали да участват в тях като десни кандидати, остават на улицата.

Найден Зелегорски вече обяви намерението си да прави политически проект за обединяване на дясното чрез регионални политики и съобщи, че той и неговите сподвижници ще работят за кандидатурата на ДБ за кмет на София арх. Борислав Игнатов. Той и неговите сподвижници изразиха несъгласие с решението на ДБГ да подкрепи Мая Манолова за кмет на столицата. 

Атанас Атанасов коментира и т.нар. Шпионски скандал, който го определи като „многофункционално активно мероприятие за манипулиране на общественото мнение“ на управляващата олигархия. Според него то е задействано заради изборите за местна власт и процедурата по избор на нов главен прокурор. 

По думите му премиерът Бойко Борисов се е опитал да се разграничи от Шпионския скандал. Брифингът на прокуратурата, ДАНС и МВР беше даден във фоайето на сградата на Министерството на вътрешните работи, припомни Атанасов. „Така че да не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал“, добави той.

Коментари

Зеленогорски беше от СДС едно време и правеше добро впечатление.

Когато се присъедини към Движение България на гражданите на Кунева мнението ми за него се промени. Да видим сега до къде ще я докарат.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.