Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Протест рещу единствения кандидат за нов главен прокурор Иван Гешев и за сваляне на правителството имаше днес пред Съдебната палата в София, организатор е гражданско сдружение БОЕЦ. 

Преди това лидерът на БОЕЦ обяви във фейсбук: Преврат е, когато някакви скрити сили се опитват да свалят законното правителство в една държава.
БОЕЦ открито, публично и последователно искаме да отстраним мафията от властта, като първите стъпки в тази битка в момента считаме, че са оттегляне на кандидатурата на Гешев - кандидата на мафията за главен прокурор и сваляне под граждански натиск на мафиотското и нелегитимно правителство на Пеевски и Борисов. Това се нарича - гражданска революция!"

Сред обявените искания на безсрочния протест освен оттеглянето на Иван Гешев като кандидат за главен прокурор  и оставката на кабинета, фигурира и приемането на зокан за лустрацията.

 

Протестът протече спокойно, но при засилено полицейско присъствие. 

 

Ключови думи

Коментари

Действително, страх тресе кочината.

Но страхът не е от тая банда, а от народния гняв, който е на път да измете мутрите от важни позиции в местната власт.
ефрейтора от 50130's picture
ефрейтора от 50130
ефрейтора

По достоверна информация

това сдружение е подготвило законопроект с един единствен член : ' Главният прокурор на РБ се избира от г-н Цветан Василев ' .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.