Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заради състояние на афект и да "събуди заспалото българско общество" - така Александър Рогачев обясни защо е откъртил с лост "кози крак" три от ограничителите, наричани и "перки", по столичната улица "Граф Игнатиев". В яда си той поставил и две от тях на трамвайните релси, заради което беше арестуван, а след това и освободен с обвинение за вандализъм. 

"Това беше моята гражданска позиция. Аз твърдо исках да заявя, че някой нещо трябва да направи, за да събуди това заспало българско общество", заяви Рогачев пред Нова телевизия. 

Той разказа, че е бил афектиран от момента, в който съпругата му се спънала в една от перките и се наранила.

"Видях, че жена ми лежи, потънала в кръв. Брадичката й беше разцепена. Имаше рани по ръцете и колената й. Внесох я на ръце в магазина. Помолих комшията за един „кози крак”, защото тези неща са трудни за пренасяне, и ги избутах на трамвайната линия абсолютно умишлено", обясни Рогачев, който стопанисва търговски обекти в района.

По думите му действията са предизвикали разнопосочни реакции. "Половината хора ми ръкопляскаха, а другата половина ме обвиняваха във всички земни грехове. Разбирам, че може би съм постъпил неправилно", обясни мъжът. 

Очаква се след месеци обещание Столичната община днес да демонтира предпазните съоръжения, заради които преминаващи граждани пострадаха няколко пъти. 

Коментари

Изродите, които организираха този позор,

наречен "ремонт на Графа" и които се обогатиха покрай корупцията там с милиони -- същите хора, които утре ще махат грозните павета, които преди това поръчаха -- тия хора искат да съдят човека за ТЕРОРИЗЪМ. Къде са протестите? Нема такава държава...

Грабежът на ГЕРБ

се извършва вече четвърти мандат, остави София по-грозна, по-бедна, затънала в дългове и обърната в автоталибанско царство. Единственият начин е да се измете досегашната мътилка от СОС и СО. На изборите наесен - на първи тур за който искате, на втори - срещу Фандъкова.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.