Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ГЕРБ сменя настоящите кметове с нови кандидати в Пловдив, Хасково и Русе, като първите две рокади не са изненада. От партията на Бойко Борисов днес обявиха три официални номинации за местните избори.

За кмет на Пловдив на мястото на Иван Тотев ще се бори настоящия областен управител Здравко Димитров. На предишните местни избори той отново бе кандидат, но подкрепен тогава от Реформаторския блок. Самият Димитров е учредител на ГЕРБ и беше депутат в 42-рото и 43-ото Народно събрание. Заради участието му в кметския вот през 2015 г. бе изключен от партията. След това обаче Бойко Борисов го направи областен управител на града в третия си кабинет.

В Хасково закономерно ГЕРБ не подкрепя кмета, издигнат от партията през 2015 г. Добри Беливанов. Той успя да прекрати дългогодишното управление на Георги Иванов в града, но още в средата на мандата местната партийна структура и Беливанов се изпокараха. За кметския пост на тези избори партията на Борисов залага отново на областния управител на Хасково - Станислав Дечев. Той е работил в Държавен фонд "Земеделие" и е бил общински съветник в града. 

В Русе Изпълнителната комисия на ГЕРБ е предпочела за поста на Пламен Стоилов, който изкара два кметски мандата от партията, този път да се бори Диана Иванова. Тя е директор на професионалната гимназия по облекло в града. Според устава на ГЕРБ местните структури предлагат имена, но ръководството в София взима окончателно решение. В случая с Русе е предпочетена Иванова, макар че най-много номинации на място е имал директорът на общинската дирекция „Обществен ред и сигурност“ Спасимир ДимитровМестни русенски медии припомнят, че Иванова има съвсем крекъх политически опит, но не в ГЕРБ. През 2015 г. е била на позиция в структурите на „Български демократичен център“ (това е новото име на партия ЛИДЕР с идеолог бизнесмена Христо Ковачки - б.р.) и е кандидадтствала за общински съветник.  

 

Коментари

Боклук и мътилка,

събрани от Мутрата по кръчми и магистрали. Гербава калинка от центъра за корупция ДФ "Земеделие", проститутка от деформаторския блок с гербави корени, потвърждение на казионно-продажната същност на "тъмносинята опозиция", реанимирана този път като "Дай България" и поредната учительница, опрашвана от криминален олигарх. Кремът на крема, цветът на нацията. Гарантирано от Герб :)
 's picture

:)

Бол...

боклук желае да се покачи в чин магарица на герб

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.