Шотландският адвокат Крейг Томпсън ще съдийства мача от група "Б" на Шампионската лига между "Лудогорец" и "Реал" (Мадрид). Цялата бригада е от Високата земя, а двубоят е в сряда от 21:45 на стадион "Васил Левски".

Томпсън е сред най-опитните съдии в Европа, той бе кандидат за световното в Бразилия, но не попадна в списъка. За сметка на това бе на финалите на европейското преди две лета. В груповата фаза на Лигата свири от 2007 г., а година по-късно надува свирката на четвъртфинал.

Международен съдия е от 2003 г.

Междувременно еврошампионът "Реал" ще пристигне в София утре в 13:15 часа, съобщи официалният сайт на "Лудогорец". 

Испанският гранд идва с чартърен полет на Терминал 1. От летище "София" отборът ще бъде отведен с автобус до хотел "Хилтън". 

От 18:30 часа Карло Анчелоти ще даде пресконференция с един от футболистите на тима в зала "Родина" на националния стадион. От 19:00 часа "Реал" ще тренира, като първите 15 минути са открити за журналисти.

Официалната пресконференция на "Лудогорец" е от 18:00 часа. В нея участие ще вземат треньорът Георги Дерменджиев и Козмин Моци. Тренировката на "зелените" е с начален час 19:45 ч на стадион "Георги Аспарухов".