Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Парк „Корминеш”, община Челопеч е чудесно място за забавление и почивка, а съчетано с рок музика ще се превърне в магия.

Не се съмнявайте, че организацията ще е перфектна, след като г-н Цонко Цонев се е заел с това.

Очакват ни два незабравими дни с много рок сред уникална природа!

Това пише в поредното съобщение само ден преди началото на първия по рода си Wolf Fest, организиран от Цонко Цонев. Този път мястото е парк Корминеш край близкото до столицата с. Челопеч.

Освен Цонев, организатори са и от кметството на Челопеч, откъдето определят мястото като "златното сърце на България".

Както Клуб Z вече писа, с най-голям интерес се очакват ветераните от Pretty Maids и здравата тресня на Cradle of Filth. Специално за последните Цонев довери днес пред Клуб Z, че те кацат утре в София и директно се отправят на саундчек, който е от 15:30 ч. Феновете ще могат да го проследят свободно. Особено като се има предвид, че бандата не е идвала у нас от 12 г.

Cradle of Filth пристигат директно от голям фестивал в Испания, а официалното им изпълнение е от 21 ч. в петък. След Челопеч още на сутринта те летят за Англия, където затварят турнето си, т.е. -българската свирня им е предпоследна.

Също утре Цонев посреща на летището и звездите за 10 август - Axxis и Pretty Maids.

Той каза още нещо любопитно - че край мястото на фестивала от днес е обособен специален терен за кемпери. Феновете на палатките пък са вътре в концертната зона и по стара традиция още от Каварна - поставянето на палатка е безплатно.

"Наблизо има много красиво езеро - каза с усмивка Цонев. - Ако някой е рибар, може да го съчетае с риболов."

Билетите за "Вълчия фест" са фиксирани по 30 лв. за един ден и 40 лв. двудневните. На място няма да има оскъпяване.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.