Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всички четири издания, предложени от „Просвета“, пребориха силната конкуренция и стигнаха до финалния кръг на най-престижния конкурс за европейски учебни материали BELMA.
 

Българската издателска група участва с 4 поредици, които след внимателен прочит и анализ 8-членното авторитетно международно жури постави сред 33, заслужаващи награда. Това са поредиците:

„Чуден свят“ за първа възрастова група в детските градини (3 – 4 г.);

HELLO! NEW EDITION – английски език от 1. до 4. клас;

история и цивилизации за 5., 6. и 7. клас;

география и икономика за 8., 9 и 10. клас.

Оспорваната надпревара продължава. В края на август ще стане ясно кои от предложените заглавия получават награда. Но крайното класиране ще остане тайна до церемонията по награждаването на Международния панаир на книгата във Франкфурт през октомври.

Тази година в конкурса участваха рекорден брой издателства – 28 от 17 европейски страни, като повечето се представят с повече от едно заглавие.

Номинираните заглавия се състезават в четири възрастови категории, като има и специална награда за иновативен издателски проект.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.