Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кубрат Пулев се изказа в подкрепа на решението на правителството за закупуване на американски самолети F-16 Block 70. 

Той излезе със следния пост в официалния си профил във Фейсбук:

"Пред паметта на предците ни, загинали за свободата и независимостта на България, нашите политици са длъжни да ни подсигурят една съвременна и боеспособна армия.

Мисля, че е крайно време българската армия да придобие нов облик, защото, няма как да бъдем фактор, без силна армия!

Аз съм българин и считам, че Военновъздушните сили на Република България заслужават най-доброто, модерен и нов многоцелеви самолет, какъвто е F – 16 Block 70.

Доколкото се запознах, F – 16 Block 70 са най-добрите и масово използвани самолети в Алианса, включително и Балканския регион използва този тип самолет.

Модернизация на армията трябва да има!

Стига се е отлагало във времето!

Пожелавам успех на военнослужещите от Военновъздушните сили и все така всеотдайно да служат на майка България!"

 

 

Наскоро Кобрата мина специална програма в Америка за превенция срещу сексуален тормоз над жени. Беше принуден да го направи след целувката на репортерката Джени Суши по-рано тази година. На 22 юли Спортната комисия на щата Калифорния ще заседава отново и е много вероятно да му върне лиценза още сега, а не на 22 септември, когато изтича наказанието с отнетия лиценз.

След курсовете Пулев заяви, че се чувства нов човек, прозрял е много неща, извини се отново на Равало и призова феновете си да престанат да я обиждат в социалните мрежи.

Коментари

Олицетворение на средната интелигентност

на подкрепящите "сделката".

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.