Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Изпълнителното бюро на БСП е "свалило доверието си" от председателя на партийната организация във Варна Борислав Гуцанов. Това стана ясно след заседанието на ръководството на БСП в морския град. Лидерката на левицата Корнелия Нинова обяви решението, според което до провеждането на местна конференция на БСП длъжността на Гуцанов ще се изпълнява от Христо Ботев - председател на структурата във варненския район "Одесос". 

„Взехме нелеко решение, което е подчинено на едно желание – обновление, промяна на статуквото. Когато искаш прoмяна в страната, първо трябва да покажеш промяна в себе си. Борислав Гуцанов от днес е със свалено политическо доверие от ИБ като председател на градската организация. До конференцията през септември длъжността ще изпълнява Христо Боев”- председателя на район Одесос", обяви Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

Тя обяви Варна за град с нереализирани възможности, а очертаните от БСП проблеми са свързани с чистотата на въздуха в града и отражението му върху здравето на жителите и гостите на Варна, с инфраструктурата, с канализацията - закщото след голям дъжд градът се превръщал в езеро, със сметопочистването на определени места и др.

"Оттук ще стартираме една национална кампания – подписки за допитване до жителите по местни проблеми”, обяви още Нинова. Тя уточни, че с подписките по важни за хората в общината въпроси се цели да си кажат мнението, да се изготвят решенията и тези решения да залегнат в платформата на левицата за изборите.

 

Коментари

В чест на 12 Конгрес на БКП

имаше предконгресно допитване до Народа!!! Помните ли... е, нищо ново! Ниновичок в действие. Сега ще приемат и Курс на въоръжена борба.... против Ф-16!
ефрейтора от 50130's picture
ефрейтора от 50130
ефрейтора

някой

да се съмнява в библейската правота на Корнелия "Оставката" Нинова ?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.