Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият президент на "Уефа" Мишел Платини бе арестуван за това, че е избрал Катар за дестинация на Световното първенство по футбол през 2022 г. съобщи "Медияпарт", цитирана от "Телеграф". 

Той е президент на Уефа между 2007 и 2015 г. През 2015 г. бе отстранен от етичната комисия на "Фифа". Неговото име фигурираше и в Панамските досиета от април 2016 г.

Разследването се води от Антикорупционния офис на правосъдната полиция (OCLCIFF).

Трикратният носител на "Златната топка" е извършвал и други нарушения, заради които в момента изтърпява четиригодишна забрана за участие и посещение на всякакви футболни дейности.

Първоначалното наказание за това, че бе получил 2 милиона долара "нелоялно заплащане" от тогавашния президент на "Фифа" Сеп Блатер бе 8 години.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.