Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Партия Брекзит“, оглавявана от евроскептика Найджъл Фараж, печели убедително европейските избори във Великобритания, предаде АФП.

Това показват огласените тази вечер окончателни резултати от изборите на Острова.

Хората на Фараж получават 31,6 на сто от гласовете и ще имат 29 евродепутати.

Втори са либералдемократите с 20,3% и 16 представители в ЕП.

Следват лейбъристите, които са главна опозиционна сила в парламента в Лондон. С получените 14,1 процента те вкарват 10 души. След тях са „Зелените“ с 12 на сто и 7 места.

Консерваторите, които управляват Обединеното кралство, са едва пети на евровота. Те вземат 9 на сто и ще имат само четирима евродепутати в новия Европарламент. За сравнение – България се очертава да има двама „консерватори“. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.