Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вторият в листата на ДПС Делян Пеевски нечувано се появи за втори път в рамките на няколко дни. Депутатът и бизнесмен е пуснал гласа си тази сутрин, като за това ни уведомява партийният пресцентър.

"Втория в листата на ДПС Делян Пеевски гласува в осем и 20 в село Света Петка", съобщават от Движението в профила си във фейсбук (правописът е запазен, б.р.).

Най-търсеният кандидат за евродепутат се появи за първи път на публично място на 23 май. Младежката организация на ДПС във Велиград публикува съобщение и снимки на официалната си страница във фейсбук. Там се казва, че депутатът на ДПС е бил на среща с избиратели във велиградското село Пашови. Поводът е бил свещеният за мюсюлманите месец Рамазан.

Делян Пеевски бе сниман на централно място сред празничната софра заедно с местни активисти на движението. 

От младежката фракция на партията разказаха че по-късно е посетил и село Света Петка. Където явно е решил да остане и днес. Иначе Пеевски пропусна дори официалното представяне на листата на ДПС. Не бе сред "колегите си" кандидати по време на предизборните обиколки заедно с лидера и водач на листата Мустафа Карадайъ.

Още една знакова фигура на Движението се появи публично днес - почетният председател Ахмед Доган, който също като Пеевски, в качеството си на депутат, не посещаваше Народното събрание.

Той също гласува в 8:20 ч, но в София.

С него бе депутатката от ДПС Велислава Кръстева, както и гард от НСО, който се вижда на някои от кадрите.

Последно Доган се появи публично на парламентарните избори през 2017 г. 

Коментари

Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

и

комисията му станала на крака!!!!

Сега на крака...

следващия път сигурно ще целуват праха под нозете му!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.