Административният директор на "Локомотив" (Пловдив) Атанас Узунов - бивш елитен съдия и кум на Христо Стоичков, направи шоу на днешната сесия на Общинския съвет в Пловдив, информира Plovdiv24.bg. Узунов се появи облечен с костюм на талисмана на клуба - смърф.

Той направи това в чест на спечелената купа на България от Локо след победа на финала над "Ботев" с 1:0. 

„Малко съм развълнуван, не съм спал. От името на ръководството на "Локомотив"  (Пловдив) искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както на "Локомотив", така и на "Ботев", а и самите футболисти. Искаме да благодарим за самата организацията, която направиха Община Пловдив и полицията - никакви произшествия на отиване и връщане. Показахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е и столица на футбола. Доказахме наистина, че футболът е една социална магия, която обединява много хора”, заяви облеченият като смърф Наско Узунов от трибуната на Общинския съвет.

И разкри за обаждане от премиера, в което той е поздравил клуба за спечелената купа и е благодарил за шоуто на двете агитки.

Узунов също така подари жълта купа на свой колега, а цялата сцена бе заснета от много от присъстващите.

„Имам една закачка с един мой колега - както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков. От "Ботев" казваха, че купата е жълта. Трофеят обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта. Да прави салата. Вътре има малко бонбони”, заяви с широка усмивка Атанас Узунов.