Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Петър Хубчев за първи път говори пред медиите, след като преди Великденските празници бе тиражирано, че напуска националния отбор и най-вероятно ще стане треньор на "Левски". 

Бившият защитник обаче не каза нищо конкретно и отново - както и през март, не даде ясен отговор за намеренията си.

"Нямам право да коментирам. Ако тръгна всичко да коментирам, трябва по цял ден да обяснявам. Вчера прочетох, че съм бил на мач в Румъния, в момент, в който бях със семейството си в Благоевград. Какво да коментирам?", заяви Хубчев, цитиран от "Нова телевизия".

След освобождаването на Георги Дерменджиев, изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев каза, че не знае дали Хубчев си тръгва от БФС, но ако го стори, може да се счита за кандидат за треньор на "сините" от новия сезон. Досега не били водени преговори с него.

Хубчев участва на турнира "Небесни ментори", организиран в памет на починали бивши големи футболисти и съдии - от техните наследници. Ритаха звезди на родния футбол и популярни личности. Надпреварата премина в базата на БФС и националния отбор в "Бояна".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.