Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Съвсем скоро ще стане една година без нашия скъп приятел. Бързо лети времето, но много от нас никога няма да забравят. Нека на 18 .май се съберем и заедно изкачим "Пътеката на Боян" . Да го направим като приятели и го превърнем в една традиция, която ще ни събира винаги около средата на месец май. Да си разкажем кой как я кара, да си помечтаем или просто да си помълчим. Да се запознаем с нови хора, да си простим това онова ....нека слезем от връх Копитото малко по-добри, отколкото сме били долу на старта.

Така звучи призивът-покана за изкачване на Копитото по пътеката на алпиниста Боян Петков, когото загубихме преди близо година в Хималаите. Срещата е на 18 май в полите на Витоша  - от кв. "Княжево", бар Шишарка - в 8 ч. 

Инициативата е обявена като състезание - "независимо от това дали се състезавате със себе си или с другите участници", казват организаторите от Kopitoto.bgВ сайта на инициативата има форма за регистрация, в която вече са потвърдили участие над 230 души. Състезателите могат да бъдат 1000. 

Всеки стартирал от Княжево и финиширал на Копито ще получи медал със специален дизайн за съответния връх и сертификат, а за победителите и подгласниците им ще има и премия, обясняват още организаторите. 

"Искрено вярваме, че това е начинът, по който можем да отдадем почит към Боян Петров – един Човек, който не е само
мечтател.
Той е състезател, двигател, мотиватор, вдъхновител…
Надяваме се, че всеки един финиширал ще намери смелост и мотивация да се изправи пред собствените си върхове и с цялата си енергия и воля да направи пъвата си крачка в своето собствено голямо Пътешествие!", 
обръщат се към участниците жената до Боян Петров - Радослава Ненова, и 
Наталия Величкова. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.