Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Доскорошният национален селекционер на Казахстан Станимир Стоилов е пред споразумение с елитния китайски отбор "Гуанджоу РФ", информира БТА. Стоилов в момента е в Хонконг, където ще проведе заключителни разговори с управителното тяло на клуба от Гуанджоу.

Разговорите ще продължат ден или два, в което време ще бъдат уточнени и детайлите.

Най-вероятно Стоилов ще работи с традиционните си помощници, на които разчита от дълги години: Цанко Цветанов и Саид Ибраимов, а към тях е вероятно да бъде прибавен и наставникът на "Арда" (Кърджали) Стамен Белчев.

По-късно Мъри отрече, че е в Хонконг пред "Гонг".

За момента треньор на този отбор е сръбската легенда Драган Стойкович-Пикси, който обаче не се справя добре и резултатите му не са никак добри. През миналата година отборът завърши на 10-о място, а сега е 11-и само с една победа след шест изиграни кръга.

Стоилов се раздели с националния отбор на Казахстан в началото на тази година след само няколко месеца на поста. Преди това той направи "Астана" четири пъти поред шампион на страната.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.