Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вече четирима от листата на ГЕРБ в Хасково отказват да заемат поста на народен представител.

И д-р Бони Петрунова, в момента директор на Националния исторически музей, отказа да положи клетва на мястото на Делян Добрев. 

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев бе замесен в скандала "Апартаментгейт". 

Това стана, след като сайта „Биволь“ съобщи, че майката на депутата, братовчедка му Росица Гаргова и кумът му Евгени Консулов са пазарували ново строителство в София на цени от 270 евро на кв. м. Сделките са осъществени между 2016 и 2018 г. Всички изброени лица са част от друг скандал около Добрев, станал известен през 2017 г. като „Кумгейт“.

Добрев ги обяви за "фалшиви новини" и подаде оставка, която този път бе приета. 

Досега поста да заемат са отказали държавният здравен инспектор Ангел Кунчев, бившият зам.-областен управител на Хасково Валентин Ангелов и настоящия зам.-министър на енергетиката Жечо Станков. Следващият в листата е зам.-председателят на Общинския съвет в Хасково Митко Полихронов.

Коментари

 's picture

Бобо

Мишките

Работата отече щом герберастията не е привлекателна вече ....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.